Tarieven

TARIEVEN 2019

Onderstaande tarieven zijn exclusief reiskostenvergoeding. Wat ik reken aan reiskostenvergoeding, vindt u onderaan deze pagina.

Fotoshoot voor € 35,00 (per dier)
Dit is inclusief 10 foto’s op webformaat met watermerk/logo.

Nestfotografie is ook mogelijk (gemiddelde leeftijd 6 weken) € 5,00 per puppy/kitten. Dit is inclusief 3 foto’s op webformaat met watermerk/logo

Extra foto’s bijbestellen mogelijk (zonder logo) via webshop (vanaf € 25,- geen verzendkosten). Foto’s worden binnen 14 dagen volledig nabewerkt geleverd.

Foto’s mogen enkel en alleen gebruikt worden voor prive doeleinden, tenzij anders is overeengekomen met NdV Fotografie.

Evenementen:
Halve dag (tot 4 uur) € 75,= (excl. reiskosten)
Hele dag (4 tot 8 uur) € 125,= (excl. reiskosten)

Voor wedstrijden die zijn aangesloten bij de BMC (Brabantse Men Competitie), mendurance en endurance hanteer ik een ander tarief.
Foto’s blijven mijn eigendom en kunnen bij mij worden bijbesteld.
Foto’s van evenementen kunnen door mij worden gedeeld op Facebook (voorzien van logo) waarbij verwezen wordt naar mijn verkooppagina.

Reiskostenvergoeding:
Ik reken € 0,28 per km (heen en terug) vanaf 4873LH. Kilometers worden vooraf berekend via de ANWB-routeplanner. Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten.

Betalen:
Dit kan zowel contant als per bank (pinnen niet mogelijk).
Afspraken worden schriftelijk vastgelegd (per email).

Kiest u voor contante betaling? Dan betaald u gepast en gelijk voor aanvang van de fotoshoot of het evenement.
Kiest u voor betaling per bank? Dan staat het totaalbedrag (dus inclusief reiskosten) + het bankrekeningnummer in de email die u van mij krijgt. Het bedrag dient voor aanvang van de fotoshoot of het evenement op mijn bankrekening te staan.