Sportfotografie

Naast dierenfotografie heb ik mij ook gespecialiseerd op sportfotografie. En dan met name de mensport en handbal. Ook ga ik mij verder specialiseren richting hondensport.

Mensport
Gedurende het outdoor seizoen (april t/m oktober) kun je mij voornamelijk buiten vinden op allerlei evenementen, shows en wedstrijden waar ik foto’s maak van de deelnemers.

Denk hierbij aan:
– Samengestelde Menwedstrijden
– Dressuur + Vaardigheid (mennen)
– Tuigpaardenconcoursen
– Mendurance
– Powerhorse Competitie
– Strao (Zeeland)
– Oefenmarathons

Uiteraard zijn deze foto’s te bestellen via de webshop. Foto’s zijn alleen voor privé gebruik en mogen niet zonder toestemming van de fotograaf voor andere doeleinden worden gebruikt.

Wil je toch een van mijn foto’s gebruiken voor op je zakelijke Facebook, website, (online) magazine, etc etc, neem dan even contact op.
Afhankelijk van het gebruik kan de vergoeding variëren.
Hiervoor hanteer ik de richtlijnen van Stichting FotoAnoniem.
De afspraken hierover worden vastgelegd in een licentieovereenkomst. Hierin wordt het gebruiksrecht vastgelegd. Het auteursrecht wordt niet overgedragen.

Handbal
Met ingang van 1 september 2020 kun je mij langs de lijn vinden bij HV Internos (Etten-Leur), zowel bij de veldcompetitie (jeugd) als de zaalcompetitie (jeugd en senioren), als vaste fotograaf van de vereniging.

Daarnaast is het voor andere verenigingen ook mogelijk om mij in te schakelen om foto’s te maken van wedstrijden of toernooien.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.