Fotoshoots

Fotografie draait bij mij voornamelijk om dieren.

Dieren zijn puur en eerlijk en ik vind het een uitdaging om ze zo natuurlijk mogelijk op de foto te zetten. Ik kan uren in het bos lopen op zoek naar libelles en kikkers. Of hopen op dat ene geluksmomentje en ik de kans krijg om een buizerd of andere vogel te fotograferen.


Bij Mijn Stijl Fotografie heb ik de opleiding tot hondenfotograaf gevolgd. De nadruk ligt bij deze opleiding op honden maar is uiteraard op alle dieren van toepassing.


Ik vind het ontzettend leuk om mooie portretfoto’s te maken maar wat actie ga ik zeker ook niet uit de weg.

Ik hou van een mooie natuurlijke stijl.
Als je dat ook aanspreekt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Voor een fotoshoot kun je me een berichtje sturen via het contactformulier.
Afspraken worden zoveel mogelijk per email vastgelegd.

Mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing op zowel de sportfotografie als de fotoshoots en deze vind je hier


Fotoshoot
Voor een fotoshoot is het geen vereiste dat je hond los kan. Het is natuurlijk wel fijner als het wel kan. Gebruik dan bij voorkeur een mooie halsband en een dunne lijn (kun je desgewenst van me lenen). Die dunne lijn kan later in de nabewerking weggewerkt worden. Voor paarden geldt bijna hetzelfde. Zorg voor een mooi hoofdstel of (foto)halster (fotohalster kun je ook van me lenen) en indien mogelijk een showlijn in plaats van een halstertouw of longeerlijn.


Kosten
Voor een fotoshoot reken ik € 50,00 (exclusief kilometervergoeding*).
Dit is inclusief:
– 3 digitale foto’s naar keuze op hoge resolutie
– 1 dier
– portret en actie
– extra digitale foto’s kun je bestellen voor € 5,00 per foto.

De fotoshoot dient vooraf betaald te worden via een betaalverzoek (ik accepteer geen contante betalingen). Nabestellingen worden uiteraard achteraf in rekening gebracht.

Nadat de foto’s bewerkt zijn, krijg je een link toegestuurd van je persoonlijke online gallerij. Hier kun je een keuze maken uit de door mij geselecteerde foto’s. Je geeft aan welke foto’s je wil ontvangen en deze krijg je via WeTransfer toegestuurd. Extra foto’s worden geleverd na betaling.

De gekozen foto’s krijg je ook op lage resolutie en deze worden voorzien van mijn logo en mogen op je eigen social media worden gebruikt. Het is niet toegestaan mijn logo te verwijderen en/of gebruik te maken van allerlei filters.
De foto’s op hoge resolutie zijn geschikt om af te drukken en zijn enkel voor eigen gebruik (tenzij schriftelijk anders is overeengekomen).


*Kilometervergoeding
€ 0,20 per gereden kilometer, zowel heen als terug vanaf postcode 4873LH, berekend via de ANWB routeplanner. Binnen Etten-Leur reken ik geen kilometervergoeding.


NdV Fotografie behoudt te allen tijde het auteursrecht.
Bij het maken van een afspraak geeft u mij dan ook automatisch toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor allerlei doeleinden (bijv portfolio, website, social media en eventuele andere activiteiten in de toekomst). Indien u hier niet mee akkoord gaat, dient u dit op voorhand schriftelijk kenbaar te maken.Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.