Fotoshoot

Hoe werkt het?
In overleg kiezen we een datum en een locatie.
Ik fotografeer altijd buiten, dus we zijn wel afhankelijk van het weer. Zeker in de wintermaanden kan het zo zijn dat een shoot meerdere keren wordt verzet omdat het weer niet optimaal is.
Het is handig als uw dier de basiscommando’s kent. Uw dier hoeft niet los als dat niet gaat, het is natuurlijk wel mooier als het wel kan.

Mocht het nu zo zijn, dat uw dier er echt geen zin in heeft, dan stoppen we met de fotoshoot. Het heeft geen zin het dier te dwingen. Dierenwelzijn staat altijd voorop. In overleg wordt er een nieuwe datum geprikt. Voor de nieuwe fotoshoot hoeft u dan enkel de reiskosten te betalen.

Studiofotografie is op dit moment nog niet mogelijk.

Regio
Binnen een straal van maximaal 60 minuten met de auto (ANWB-routeplanner vanaf postcode 4873LH) is het mogelijk om een fotoshoot te boeken. Is de locatie verder weg? Dat is natuurlijk wel gewoon bespreekbaar, zeker als ik het kan combineren met meerdere fotoshoots of een evenement waar ik dan ben.

Na de fotoshoot
Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik maak een selectie en ga deze foto’s nabewerken. Alle geselecteerde foto’s worden door mij in een album in de webshop geplaatst. Alle albums zijn afgeschermd met een wachtwoord, dus enkel door de klant in te zien.

OEFEN-SHOOT
Om ervaring op te doen, nieuwe dingen uit te proberen of voor huiswerkopdrachten (opleiding), plan ik regelmatig een oefen-shoot in. Een oproep voor modellen plaats ik op mijn persoonlijke facebookpagina .
Hier zitten geen kosten aan verbonden. Als dank krijg je een aantal foto’s (met logo) toegestuurd en kun je -tegen zeer laag tarief- foto’s bijbestellen.
Deze foto’s staan ook in een met een wachtwoord beveiligd album en zijn dus niet openbaar.