Een goed begin….

Inmiddels zitten we alweer zo’n twee weken in het nieuwe jaar.
En ondanks alle maatregelen ben ik blij dat ik gewoon mag blijven fotograferen. Het beroep van fotograaf is namelijk geen contactberoep. Fotograferen op locatie mag en aangezien ik altijd alleen maar buiten fotografeer, is er voor mij niets aan de hand. Uiteraard zitten hier natuurlijk ook voorwaarden aan (maximaal twee personen, minimaal 1,5m afstand houden, geen handen schudden en geen verkoudheidsverschijnselen) waar ik me strikt aan houd.

Binnen deze regels ben ik dus lekker aan de slag gegaan en het jaar begonnen met drie portfolioshoots voor puppies.
Shampoo, James en Sky waren heerlijke modelletjes en de resultaten van deze shoots zijn inmiddels te zien op mijn instagram (www.instagram.com/ndv_fotografie).

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.