Fotoshoot

Op dit moment is het alleen mogelijk om een fotoshoot te boeken voor je hond of paard. Mogelijk komen daar later nog andere dieren bij.

Altijd al prachtige foto’s van je hond of paard willen hebben? Zoals hij of zij echt is? En op een ongedwongen manier met respect voor het dier?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Fotoshoots zijn altijd op een buitenlocatie (dus wel weersafhankelijk).
De locatie wordt in overleg gekozen. Hierbij wordt ook altijd rekening gehouden met het karakter van het dier.
Een bos is mooi maar vaak donker en daardoor minder geschikt. Een mooi open pad of veld in een bos kan dan weer wel, helemaal als er mooie bomen, struiken of planten op de achtergrond aanwezig zijn.

Een fotoshoot is niet tijdgebonden. Bij sommige dieren kan het in een half uur klaar zijn, bij anderen zal het langer duren. Maar twee uur is wel het maximale. Het moet namelijk voor iedereen leuk blijven. Als het dier aangeeft er geen zin (meer) in te hebben, dan stoppen we sowieso.

Voorbereiding
Je wilt natuurlijk graag dat je hond (of paard) op z’n allermooist op de foto komt te staan. Daarom is het belangrijk dat je hond (of paard) in elk geval schoon is. Let daarbij goed op de ogen en de oren.
Bij honden met lang haar, let erop dat de vacht klittenvrij is (bij paarden: staart en manen).
Het is handig om een handdoekje of iets dergelijks mee te nemen.

Het is fijn als de hond in elk geval de basiscommando’s kent. De hond hoeft niet los maar het is wel prettig als het wel mogelijk is. Als de hond niet los kan, kies dan zeker voor een mooie halsband. De lijn werk ik later weg.
Oefen van tevoren een paar keer. Ga een aantal keer buiten wandelen met je hond en oefen tussendoor op verschillende locaties het commando “zit en blijf”, zodat je tijdens de shoot een paar stappen van je hond vandaan kunt gaan staan zonder dat de hond gelijk weer opstaat.
Bij paarden is het handig als ze reageren op geluidjes en netjes stil kunnen staan. Ook het stil staan kun je van tevoren oefenen, bij voorkeur ook op vreemd terrein. Kies voor een mooi showhalster of hoofdstel, de (longeer)lijn wordt later weggewerkt.

Zorg ook dat je een beloning bij hebt (speeltje of snoepje). Dat werkt ook goed om aandacht te trekken. Neem niet teveel mensen mee. Dat geeft alleen maar (negatieve) afleiding.

Op de pagina Tarieven vind je een overzicht van de pakketten (inclusief prijzen) die ik op dit moment kan aanbieden.

Regio
Binnen een straal van maximaal 60 minuten met de auto (ANWB-routeplanner vanaf postcode 4873LH) is het mogelijk om een fotoshoot te boeken.

Is de locatie verder weg? Dat is natuurlijk wel gewoon bespreekbaar, zeker als ik het kan combineren met meerdere fotoshoots.

Foto’s
Nadat ik alle foto’s heb uitgezocht en bewerkt, worden deze in een persoonlijke galerij geplaatst. U ontvangt per email een link naar het album. Dat album is niet openbaar en enkel toegankelijk via de toegestuurde link. U heeft dan de mogelijkheid om foto’s te bekijken en daarna aan te geven welke foto’s u wilt ontvangen.

De gekozen foto’s krijgt u zowel afgedrukt als digitaal.
De digitale foto’s zijn op lage resolutie en voorzien van logo. Deze mogen gebruikt worden op social media.
De andere foto’s zijn uitsluitend voor priv√© gebruik.

Bij het boeken van een fotoshoot gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

error: Content is protected !!