Fotoshoot

Op dit moment is het alleen mogelijk om een fotoshoot te boeken voor je hond of paard. Mogelijk komen daar later nog andere dieren bij.

Altijd al prachtige foto’s van je hond of paard willen hebben?
Zoals hij of zij echt is?
En op een ongedwongen manier met respect voor het dier?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Fotoshoots zijn altijd op een buitenlocatie (dus wel weersafhankelijk).
De locatie wordt in overleg gekozen. Hierbij wordt ook altijd rekening gehouden met het karakter van het dier.

Een fotoshoot is niet tijdgebonden. Het ligt aan het dier of we snel klaar zijn of dat we lang(er) nodig hebben. Maar 2 uur is wel het maximale. Het moet namelijk voor iedereen leuk blijven.

Het is fijn als de hond in elk geval de basiscommando’s kent. De hond hoeft niet los maar het is wel prettig als het wel mogelijk is. Als de hond niet los kan, kies dan zeker voor een mooie halsband. De (liefst dunne) lijn werk ik later weg.

Bij paarden is het handig als ze reageren op geluidjes en netjes stil kunnen staan. Kies voor een mooi halster of hoofdstel, de (longeer)lijn wordt later weggewerkt.

Op de pagina Tarieven vind je een overzicht van de pakketten (inclusief prijzen) die ik op dit moment kan aanbieden.

Regio
Binnen een straal van maximaal 60 minuten met de auto (ANWB-routeplanner vanaf postcode 4873LH) is het mogelijk om een fotoshoot te boeken.

Is de locatie verder weg? Dat is natuurlijk wel gewoon bespreekbaar, zeker als ik het kan combineren met meerdere fotoshoots.

Foto’s
Nadat ik alle foto’s heb uitgezocht en bewerkt, worden deze in een persoonlijke galerij geplaatst. U ontvangt per email een link naar het album. Dat album is niet openbaar en enkel toegankelijk via de toegestuurde link. U heeft dan de mogelijkheid om foto’s te bekijken en daarna aan te geven welke foto’s u wilt ontvangen.

De gekozen foto’s krijgt u zowel afgedrukt als digitaal.
De digitale foto’s zijn op lage resolutie en voorzien van logo. Deze mogen gebruikt worden op social media.
De andere foto’s zijn uitsluitend voor priv√© gebruik.

Bij het boeken van een fotoshoot gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

error: Content is protected !!