Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden                                                 NdV Fotografie

NdV Fotografie – Nicole de Vries
Website: www.ndv-fotografie.nl
Email: info@ndv-fotografie.nl

Mocht u bezwaar hebben dan kunt u dit alleen schriftelijk voor het boeken van een fotoshoot kenbaar maken. NdV Fotografie behoudt het recht om de algemene voorwaarden op ieder moment aan te passen.

Aansprakelijkheid:
De fotograaf van NdV Fotografie is in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade (materiële schade of lichamelijke schade) ontstaan tijdens de fotoshoot.

Boeking:
Zodra er een afspraak is voor een fotoshoot, wordt deze schriftelijke bevestigd (email, whatsapp of messenger), daarna is deze definitief. Mocht u toch besluiten om dit te annuleren, dan kan dat kosteloos mits minimaal 24 uur van tevoren. Daarna zal 25% van het overeen gekomen tarief in rekening worden gebracht. Verzetten kan altijd kosteloos.

Betaling:
Betaling vindt altijd vooraf plaats. Dit kan zowel contant voor aanvang van de fotoshoot als per bank.
Betalingen per bank dienen minimaal 1 uur voor aanvang van de fotoshoot te zijn bijgeschreven op de rekening van NdV Fotografie. Desgewenst kan er vooraf een tikkie worden verstuurd.

Fotoshoot:
De fotoshoot zal plaatsvinden na betaling van de klant, er is geen restitutie mogelijk.
NdV Fotografie fotografeert altijd op een buitenlocatie. Bewolking of een beetje motregen is geen reden om de fotoshoot te verzetten. Uiteraard geldt dit wel voor flinke regen of harde wind. Ook hoge temperaturen kunnen een reden zijn om de fotoshoot te verzetten.
Onvoorziene omstandigheden kunnen ook een reden zijn om een fotoshoot te verzetten.

Levering foto’s:
Binnen vijftien werkdagen na de fotoshoot worden de foto’s in een persoonlijke online fotomap geplaatst.
NdV Fotografie stuurt daarna een email met de link naar de fotomap. Indien dit door omstandigheden langer duurt, wordt er contact opgenomen met de klant.

Auteursrecht:
NdV Fotografie behoudt te allen tijde het auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan deze producten te vermeerderen of te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NdV Fotografie. Ook het bewerken en/of bijsnijden van de foto’s is niet toegestaan.

Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant NdV Fotografie automatisch toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden (bijv portfolio, website, social media en eventuele andere activiteiten in de toekomst).

Indien de klant hier bezwaar tegen heeft, dient de klant dit voorafgaand aan de fotoshoot schriftelijk kenbaar te maken.


Privacy

NdV Fotografie deelt geen persoonlijke gegevens (email, telefoon, adres) met derden en zal deze ook niet openbaar maken. Dergelijke gegevens worden ook niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk.

© NdV Fotografie – Nicole de Vries

Algemene voorwaarden – Versie oktober 2019


error: Content is protected !!