Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden – versie januari 2021

Algemene gegevens:
bedrijfsnaam: NdV Fotografie
website: www.ndv-fotografie.nl
email: info@ndv-fotografie.nl

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle fotografie door Nicole de Vries, handelend onder de naam: NdV Fotografie.
Bij het boeken van een fotoshoot of wedstrijdreportage gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van NdV Fotografie. Deze zijn hieronder na te lezen.

Mocht u bezwaar hebben dan kunt u dit alleen schriftelijk voor het boeken van een product of dienst kenbaar maken. NdV Fotografie behoudt het recht om de algemene voorwaarden op ieder moment aan te passen.

Aansprakelijkheid:
De fotograaf van NdV Fotografie is in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade (materiële schade of lichamelijke schade) tijdens de fotoshoot of wedstrijdreportage.

Boeking:
Zodra er een afspraak is voor een product of dienst is deze definitief. Mocht u toch besluiten om dit te annuleren, dan zullen hiervoor annuleringskosten in rekening worden gebracht. De annuleringskosten bedragen 50% van de eerder overeengekomen kosten.

Fotoshoot:
De fotoshoot zal plaatsvinden na betaling van de klant, er is geen restitutie mogelijk. NdV Fotografie mag de fotoshoot ten aller tijden verplaatsen.

Foto’s:
Na de fotoshoot krijgt u de foto’s binnen twee weken, mocht dit langer duren dan krijgt u hierover bericht. De fotograaf maakt een selectie waaruit u kunt kiezen. De klant ontvangt de gekozen foto’s zowel met als zonder watermerk.
De foto’s met watermerk zijn geschikt voor online gebruik (zoals social media). De foto’s zonder watermerk zijn alleen voor privégebruik.

Auteursrecht:
NdV Fotografie behoudt ten aller tijde het auteursrecht. Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant NdV Fotografie toestemming voor het gebruik van de gemaakte foto’s voor zoals bijv. portfolio, website, sociale media, eigen gebruik en eventuele andere activiteiten in de toekomst. De klant kan schriftelijk of per email vóór de fotoshoot aangeven hier bezwaar tegen te maken. De fotograaf zal dan de foto’s niet gebruiken.

Het is niet toegestaan foto’s van fotograaf, in welke vorm dan ook, aan te passen en deze op internet te plaatsen, de aangeleverde foto’s mogen wel gedeeld worden op sociale media.

Het is de klant niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken en/of te publiceren in gedrukte media of op internet, tenzij hiervoor een licentie is afgegeven.

Commercieel gebruik:
Voor commercieel gebruik gelden andere tarieven en is toestemming nodig van de fotograaf. Afhankelijk van het gebruik kan de vergoeding variëren.
Hiervoor worden de richtlijnen gehanteerd van Stichting FotoAnoniem.
De afspraken hierover worden vastgelegd in een licentieovereenkomst. Hierin wordt het gebruiksrecht vastgelegd. Het auteursrecht wordt niet overgedragen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.